De praktijkassistentes

De praktijk wordt ondersteund door twee hooggekwalificeerde praktijkassistentes, Myrtia en Diandra. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de praktijk en zullen je vaak goed kunnen helpen. Behalve aan de balie in de praktijk, spreek je hen ook aan de telefoon. Zij kunnen heel goed de ernst van een situatie inschatten, weten precies wanneer er advies gegeven kan worden en vragen aan jou of je hiermee geholpen bent. Natuurlijk weten zij ook wanneer de dokter nodig is. Een afspraak op het spreekuur kun je overigens altijd maken als je dat liever wilt. Mijn assistentes kunnen door korte vragen goed inschatten welke tijd er genomen moet worden voor bepaalde klachten, zodat de wachttijd voor andere mensen niet te groot wordt. Met voldoende kennis en kunde verrichten ze ook belangrijke onderzoeken voor de dokter zoals bloedonderzoek, hartfilmpjes en uitstrijkjes.

Myrtia Smolders
Myrtia dot“Met heel veel plezier werk ik in de praktijk. Het leuke aan het werk vind ik het contact met de patiënten. Ik vind het fijn om te kijken of ik in een gesprek aan de balie of door de telefoon snel duidelijk kan krijgen waarmee ik kan helpen: een afspraak maken, medicatie regelen of advies geven. Voordat ik bij deze praktijk kwam, heb ik op de afdeling opname-planning in een ziekenhuis gewerkt. Tevens heb ik, behalve in de huisartsenpraktijk, in het weekend op de dokterspost gewerkt. Daar heb ik veel van geleerd. Naast de begeleiding in de huisartsenpraktijk volgen mijn collega en ik ook nog nascholingen om onze kennis op peil te houden. In mijn vrije tijd ben ik een echt familiemens; ik houd ervan om met mijn gezin of familie lekker te wandelen, eten en kletsen. Verder lees ik graag en ga ik naar de sportschool.”

Diandra Dapaw
Diandra profielDiandra is in oktober 2017 gestart als doktersassistente in de praktijk. Zij verzorgt samen met Myrtia de afspraken voor het spreekuur. Ook kunt u bij haar terecht voor telefonische adviezen, diverse onderzoeken en kleine medische behandelingen. Diandra: “Sinds 2010 ben ik doktersassistente en dat doe ik met veel plezier. Ik vind het fijn om voor mensen te zorgen waarbij ik een luisterend oor kan bieden en mensen zo goed mogelijk verder help. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn kinderen en familie. Als we niet buiten actief zijn, vinden we het leuk om te knutselen. Verder houd ik ook van films kijken en boeken lezen."

Wij staan klaar voor jou!

De huisarts
De praktijkassistentes
De praktijkondersteuners