Informatie voor nieuwe patiënten

Welkom!
Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze huisartsenpraktijk. Om je een beetje wegwijs te maken, vertellen we je graag meer over ons, het team en wat we voor jou kunnen betekenen. Beginnend bij onze vaste huisartsen.

Over Jean-Paul
JP dotIn 1970 ben ik geboren en daarna opgegroeid in Sint-Oedenrode. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit in Maastricht waar ik in 2001 afgestudeerd ben als huisarts. In datzelfde jaar heb ik een eigen praktijk opgestart op een tijdelijke locatie aan de Koningin Julianaweg in Best. In 2006 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie aan de Schakel 1. In 2017 ben ik gaan samenwerken met Sanne Scheepers, onze vrouwelijke huisarts. Dagelijks werk ik met veel plezier in een bloeiende praktijk met onze eigen patiënten. Er is ook nog voldoende ruimte voor nieuwe patiënten, die ik graag verwelkom in onze fijne praktijk.

Over Sanne
Sanne ScheepersIk ben geboren in 1988, opgegroeid in Best en later zowel de geneeskunde als huisartsopleiding aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. In 2016 heb ik de huisartsenopleiding afgerond. Daarna ben ik in diverse huisartspraktijken in en rondom Eindhoven gaan werken als waarnemend huisarts. De breedheid en afwisseling van het vak spreekt mij erg aan. Het raakt alle aspecten van het leven; en dit maakt het zo boeiend. Ik vind het belangrijk in een team te werken dat goede en laagdrempelige huisartsenzorg in de volle breedte kan bieden. Met veel plezier ben ik dan ook vanaf oktober 2017 gestart in onze praktijk.

Persoonlijke aandacht en begrip
Kom je bij ons in de praktijk dan staat er een enthousiast team voor je klaar om je te helpen met allerlei vragen op het gebied van welzijn en gezondheid. Van advies bij een verkoudheid tot intensieve begeleiding bij ernstige ziekte. Of van vragen over opvoeding tot persoonlijke begeleiding bij psychische klachten. Je mag ons alles vragen, je belt of komt nooit voor niets. We zorgen ervoor dat je weer vooruit kunt. Wij zijn er voor jou en jouw gezin!

Optimaal bereikbaar
Om dit allemaal voor je te kunnen doen, zijn we goed bereikbaar en beschikbaar. Zo is onze telefoonlijn alle werkdagen van het jaar van 8.00-17.00 uur geopend en hebben we ruimte genoeg op onze spreekuren. 
Je kunt via deze website ook nog tal van andere mogelijkheden gebruiken om met ons in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak maken voor het spreekuur of ons een (beveiligde) e-mail sturen.

Professionele zorg
Natuurlijk helpen we je volgens de nieuwste inzichten in de huisartsenzorg. Samen met onze assistentes en praktijkondersteuners besteden we ruim aandacht aan nascholing en passen we onze werkwijze aan als dit voor jou kwalitatief betere zorg betekent. Daarnaast is de huisartsenpraktijk gecertificeerd om artsen op te leiden tot de specialisatie ‘huisarts’. Hiervoor zijn wij verbonden aan de Universiteit Utrecht. Deze jonge artsen zijn met hun open blik een waardevolle aanvulling op ons team. Op dit moment hebben we tijdelijk geen huisarts in opleiding in de praktijk.

En nu?
We hopen dat je een beeld hebt gekregen hoe ons team er voor jou kan zijn. Heb je een goed gevoel en wil je je inschrijven? Dat kan op deze pagina direct. Natuurlijk kun je ook nog even rondkijken op de site of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Schrijf je nu in