De huisartsen

Over de praktijk
Na het afstuderen als huisarts aan de universiteit Maastricht, is Jean-Paul in 2001 zijn eigen huisartspraktijk gestart aan de Koningin Julianaweg in Best. Ik ben begonnen met 400 patiënten, voornamelijk uit de wijk Wilhelminadorp. In de jaren daarna is de praktijk in snel tempo gegroeid met patiënten uit heel de gemeente Best. En ook nu is er nog voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. In 2006 zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan De Schakel 1. Zoals het er nu naar uitziet zullen we ons in 2019 gaan vestigen in een nog nieuw te bouwen gezondheidscentrum aan de Veldweg. Per oktober 2017 is Sanne als huisarts in onze praktijk gestart.

Jean-Paul Kleijne
Jean-Paul Kleijne“In 1970 ben ik geboren in Halsteren, maar ik heb bijna mijn hele jeugd doorgebracht in Sint-Oedenrode. Samen met mijn vriendin en darnaast mijn zoon en dochter in de puberleeftijd, woon ik in Best. Met veel plezier werk ik nu in mijn bloeiende praktijk met mijn eigen patiënten.
Ik geniet dagelijks van de persoonlijke contacten waarbij ik het een bijzonder voorrecht vind, dat ik mensen vooruit mag helpen in hun leven. Of dat nu met een advies is, een medicijn, een ingreepje of gewoon een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat mijn team en ik zich kunnen verplaatsen in de mensen die we helpen en dat er begrip en aandacht voor hen is. Dat doen we vanuit een professionele en klantvriendelijke benadering, met een optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid.”

Sanne Scheepers
Sanne Scheepers"Ik ben geboren in 1988, opgegroeid in Best en later zowel de geneeskunde als huisartsopleiding aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. In 2016 heb ik de huisartsenopleiding afgerond. Daarna ben ik in diverse huisartspraktijken in en rondom Eindhoven gaan werken als waarnemend huisarts. De breedheid en afwisseling van het vak spreekt mij erg aan. Het raakt alle aspecten van het leven; en dit maakt het zo boeiend. Ik vind het belangrijk in een team te werken dat goede en laagdrempelige huisartsenzorg in de volle breedte kan bieden. Met veel plezier ben ik dan ook vanaf oktober 2017 gestart in onze praktijk."

 

Wij staan klaar voor jou!

De huisarts
De praktijkassistentes
De praktijkondersteuners