Medisch-cosmetische behandelingen

Ieder mens is prachtig, van binnen en van buiten. Maar soms komt het voor dat ons uiterlijk van nature of door huidveroudering niet overeenkomt met hoe we ons voelen. Naast zichtbare veroudering van de huid door rimpels en volumeverlies in het gezicht komen er ook vaak onsierlijke huidverkleuringen, huidaanhangseltjes en opgezette bloedvaatjes voor. Om deze balans te herstellen verrichten wij diverse medische behandelingen.

Samenwerking met Blush Art de la Beauté
De medisch-cosmetische behandelingen vinden plaats in onze eigen praktijk en bij Blush Art de la Beauté van waaruit ik de injectables verzorg.

Alle hieronder genoemde medisch-cosmetische behandelingen, met uitzondering van botox en fillers, worden vanuit de basisverzekering vergoed.

Een overzicht van de medisch-cosmetische behandelingen

Bij Blush Art de la Beauté aan de Damvelden 22

 • Botuline behandelingen 
  Bij een botox behandeling in het gezicht wordt in bepaalde spiertjes de stof botuline ingespoten die deze spiertjes laat ontspannen. Hiermee kunnen rimpels worden verzacht én voorkómen. Daarnaast kan botuline worden ingezet tegen medische klachten: hoofdpijn, overmatig zweten van handen, voeten en oksels, tandenknarsen en scheurtjes in het anusslijmvlies. Soms worden deze behandelingen door je zorgverzekeraar vergoed. Aangezien kwaliteit en klanttevredenheid voor ons heel belangrijk zijn, werkt Jean-Paul alleen met het A-merken botuline (Azzalure en Bocouture). Toch kan een aantrekkelijke prijs aangeboden worden. De prijzen beginnen vanaf 59,- euro. Uitgebreide informatie over botuline, de behandelingen en prijzen leest u hier.

 • Filler behandelingen 
  Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder hyaluronzuur aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt steeds meer. Hierdoor ontstaan rimpels en lijnen bij bijvoorbeeld de mond en de kin. Bekend zijn ook de lijntjes bij de lippen. Het inspuiten van een fillerproduct, dat bestaat uit hyaluronzuur, is een goede manier om deze rimpels en lijnen te verzachten én te voorkómen. Aangezien kwaliteit en klanttevredenheid voor ons heel belangrijk zijn, werken we alleen met de merken fillers Restylane, Etermis, Stylage en Radiesse. Toch kan een aantrekkelijke prijs aangeboden worden. De prijzen beginnen vanaf 149,- euro. Uitgebreide informatie over fillers, de behandelingen en prijzen leest u hier.


Om kwaliteit te bewaken en vaardigheden te waarborgen is Jean-Paul aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

In de huisartsenpraktijk aan De Schakel 1

 • Behandelen van kleine opgezette adertjes

 • Weghalen van ouderdomsplekken en verhevenheden
  Voor het weghalen van ouderdomsplekken en verhevenheden zetten we verschillende technieken in. De benodigde behandeling is vaak kort met een verbetering van de huid als resultaat.

 • Weghalen van (ontstoken) talgbulten
  Een (ontstoken) talgbult geeft een oncomfortabel gevoel en ziet er vaak ook niet fraai uit. Deze kunnen we met een eenvoudige behandeling verwijderen. Voor uitgebreidere informatie klik hier.

 • Weghalen van steelwratjes
  Steelwratjes komen bij veel mensen voor en zijn ongevaarlijk. Ik kan deze gemakkelijk verwijderen, waarbij een plaatselijke verdoving vaak niet eens nodig is.

 • Weghalen van vetbulten
  Vetbulten kunnen op allerlei plaatsen en in verschillende grootte voorkomen op het lichaam. In een korte behandeling kunnen we de vetbult onder plaatselijke verdoving verwijderen, zodat de huid er daarna weer mooier uitziet. Voor uitgebreidere informatie klik hier.