Uitleg inloggen e-mail en agenda

Als je voor het eerst gebruik wil maken van de 'online afspraken' of van de 'patiëntomgeving', kun je daar gemakkelijk komen via de blauwe knoppen, die in de foto staan of via de groene balk onderaan de pagina:

  • Voor een herhaalrecept klik je op 'HERHAALRECEPT AANVAGEN' en daarna 'RECEPT ONLINE AANVRAGEN'.
  • Voor een e-consult of opvragen van een uitslag per e-mail klik je op 'IK WIL DE DOKTER E-MAILEN'. Je wordt dan doorgeleid naar de beveiligde 'patiëntomgeving'. Daar mag je je dan eerst registreren.
  • Voor het online maken van een afspraak op het (avond)spreekuur kun je via 'AFSPRAAK MAKEN' een reden en tijd kiezen, pas daarna maak je een nieuw account. Hierna is je afspraak verwerkt.

Je kunt onder in de groene balk ook klikken op 'voor het eerst online een afspraak maken?' Je kunt de afspraak meteen maken waarna je je mag registreren. Als je voor het eerst in de patientenomgeving wil kun je in de groen balk ook klikken op 'Voor het eerst in de patiëntomgeving?' Je mag je dan eerst registreren.

Als je eerder al gebruik gemaakt hebt van de online agenda, kun je voortaan op deze site in de onderste groene balk, inloggen met je inloggegevens.

Als je al eerder (maar na 1 april 2015) een account aangemaakt hebt in de patiëntomgeving, dan kun je voortaan op deze site in de onderste groene balk inloggen in je eigen beveiligde omgeving.

De agenda en de patiëntomgeving zijn dus 2 verschillende accounts met ieder hun eigen inlognaam en wachtwoord. Ik adviseer je voor het gemak dezelfde inlognaam en hetzelfde wachtwoord aan te maken.